Rissalat med sorte ris og mango

Sommerferie og færdig med 2. Semester

Jeg afsluttede i går min sidste eksamen på 2 semester, og er nu gået på sommerferie. Det er vildt, at jeg allerede er halvvejs med uddannelsen som markedsføringsøkonom, dermed ikke sagt at jeg er helt færdig, eftersom jeg skal toppe op med deres professionsbachelor, hvilket er halvandet år mere. Men stadig, tiden går så stærkt og inden længe handler det også om, at jeg skal ud og finde en praktikplads.p5312829I dag har jeg samlet op på en masse små ting. Det er lidt nogle andre ting, der bliver prioriteret, når det er man læser til eksamen, hvilket både Søren og jeg har gjort den sidste uges tid, og Søren er stadig ikke færdig med hans eksamener. Jeg har i dag været til et rigtig spændende møde omkring bloggen og fremtiden for bloggen. Jeg var så træt, da jeg var færdig, eftersom der var så mange ny og brugbare informationer. Jeg har derfor bare slappet af resten af eftermiddagen. Min krop er stadig mega træt, efter den sidste uge med eksamenslæsning. Jeg tror nu heller ikke det hjalp, at jeg i går kom lidt sent i seng efter et par glas vin med nogle af dem fra studiet. I morgen skal jeg skyde billeder til bloggen sammen med en veninde, og om eftermiddagen skal jeg løbe til Alt for Damernes Kvindeløb. Jeg har som I måske har læst, meldt mig på 5 kilometer løb. Jeg glæder mig til at se, hvordan det kommer til at ”løbe”, eftersom jeg har haft lidt udfordringer med mit løb, den sidste uges tid. Min aften skal bruges på en del blogarbejde og lidt afslapning på sofaen med en kop te og ansigtsmasker. Jeg håber I får en dejlig aften.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rissalat med sorte ris og mango