Rissalat med sorte ris og mango

Træning med HealthJunkie og P20

Dette indlæg indeholder betalte produkter

I torsdags var jeg inviteret til et event i Munke Mose, sammen med en håndfuld af de andre Odenseblogger. Vi var inviteret i anledning af, at P20 som laver solbeskyttelse denne sommer, lancerer et nyt produkt. Udover at vi skulle høre om de nye produkter, var vi også inviteret til en lille træning session med Sofie Bentzen, som I måske også kender som HealthJunkie.
p6083105Vi startede med at høre lidt om produkterne og tankeren bag P20. P20 udvider i år deres sortiment med Continuous Spray i SPF20 og SPF30. Det specielle ved produkterne er, at dens spray funktion gør det nemt at påføre solcremen fra alle vinkler, ja selv på ryggen. Produktet har desuden et twist lock-låg som sikre, at man ikke får smidt proppen væk i løbet af sommeren. Det er første gang, at jeg skal prøve produkterne fra P20, så jeg glæder mig til, at kunne give jer en anmeldes af dem.Træning med HealthJunkie og P20p6083110I forbindelse med lanceringen af de nye produkter, har P20 lavet et samarbejde med Sofie Bentzen som også har bloggen HealthJunkie. Hun skulle stå for en lille trænings session med os, og give os nogle gode øvelser som man nemt kan lave udenfor, og hvor man ikke behøver alle mulige træningsmaskiner. Det var jeg stor fan af, eftersom jeg jo ikke træner i fitness. Så hvis I kunne tænke jer, at se nogle træningsøvelser, som man kan lave udenfor, så smid gerne en kommentar eller skriv til mig. Så vil jeg gerne lave en video eller et indlæg til jer.p202Vi sluttede af med lækre salater, juice og frugt fra AC deli som ligger på Læssøegade her i Odense. Det var noget mega lækkert mad og rigtig god juice, så jeg skal helt sikkert forbi på et tidspunkt. I kan tjekke dem ud på instagram her. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag, og jeg elsker at de har kombineret så mange gode elementer i et event.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Rissalat med sorte ris og mango