Dronning Dorotheas Badstue

Vlog – Kærestetur til Kolding

Dette indlæg er sponsoreret
I mandags var Søren og jeg på en lille kærestetur til Kolding. Vi havde en overnatning på Hotel Saxildhus og om tirsdagen besøgte vi Dronning Dorotheas Badstue. Jeg har klippet en lille video sammen, som I kan se herunder.

Kæresteturspa2Videoen er ikke så lang igen, men jeg har lavet to længere indlæg omkring hotellet og badestuen. I kan læse mere om Hotel Saxildhus lige her og læse mere om Dronning Dorotheas Badstue her. I begge indlæg viser jeg en masse billeder. I kan desuden finde links til de forskellige steder, hvis I er blevet fristet til en lille getaway.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dronning Dorotheas Badstue