Vlog - Kærestetur til Kolding

Planer for uge 24

Min dag i dag er blevet brugt en lidt praktiske ting, Søren og jeg tog til Odense over middag, så vi kunne nå at handle ind til den kommende uge. Jeg har forberedet nogle blogindlæg, læst op til eksamen og gået en tur. Jeg går en travl uge i møde, men også skøn og spændende uge. Min uge byder på alt fra eksamen og møder til løb og hyggep6062949Mandag
Jeg starter på min 24 timers eksamen klokken 8:30. Så jeg ved godt hvad min mandag kommer til at gå med. En masse forberedelse og det bliver nok det. Jeg starter med at sidde nede på studiet og arbejde sammen med min studiegruppe. På den anden side af frokost, regner jeg med, at tage hjem og arbejde resten af dage hjemme. Det giver mig lidt mere ro, at sidde hjemme og skrive, så er der nemlig ikke noget som forstyrrer rundt omkring.
Tirsdag
Jeg skal op til min sidste eksamen på 2. Semester. Det er en 6 timers skriftlig eksamen, i forlængelse af det vi har forberedt de 24 timer forinden. Når eksamen er slut så har jeg faktisk sommerferie. Det bliver skønt at få sommerferie, og få en lille pause fra studiet og læsning. Jeg går nemlig en spændende tid i møde med bloggen, som jeg glæder mig til at kunne fokusere lidt mere på, inden jeg starter på studiet igen. Efter eksamen skal jeg nok lige hjem og have en lille lur, efter 6 timers skrivning er hovedet nok lidt træt.
Onsdag
Onsdag skal jeg først og fremmest sov til jeg vågner, hvilket nok ikke bliver så længe, når jeg først kan sove længe, så vågner jeg tidligt. Er jeg den eneste der har det sådan? Jeg skal nyde en stille og rolig morgnen med en god omgang morgenmad, en kop te og bare slappe af. Til middag skal jeg til et spændende møde over i byen omkring bloggen og fremtiden med bloggen. Det bliver virkelig spændende og jeg glæder mig til, at arbejde videre med det. Jeg blev i sidste uge også kontaktet vedrørende et spændende ambassadørskab, som kommer til at foregå over på min instagram. Det kommer I til at kunne læse og se mere om i løbet af juli måned. Det bliver en spænende dag, så resten af onsdagen kommer jeg til at arbejde på bloggen.
Torsdag
Torsdag eftermiddag skal min veninde Kamilla og jeg deltage i Alt for Damernes kvindeløb som bliver afholdt i Odense. Vi har meldt os på 5 km løb, men har ikke nogle ambitioner om, at nå en bestemt tid. Vi skal bare hygge os og have det sjovt.
Fredag
Fredag skal jeg arbejde på bloggen og hvis vejret holder, skal jeg have skudt nogle billeder. Om aften skal jeg mødes med Sarah som også blogger her i Odense, vi skal bare ud og hygge med nogle lækre cocktails.
Lørdag og søndag
Lige nu har jeg ikke de store planer for min weekend. Jeg skal bare slappe af og nyde, at er ikke er noget der skal være læst til ugen efter. Så der er ikke de vilde planer endnu. Hvad med jer, hvad har I af planer for ugen?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Vlog - Kærestetur til Kolding