Hotel Saxildhus Kolding

Dronning Dorotheas Badstue

Annonce Dronning Dorotheas Badstue

I går fortalte jeg om vores ophold på Hotel Saxildhus, hvis I ikke fik læst det, kan I læse det her. I forbindelse med vores lille tur til Kolding besøgte vi også Dronning Dorotheas Badstue. Det var første gang, at både Søren og jeg besøger et spa her i Danmark. Jeg havde glædet mig helt vildt, til at dag med forkælelse og afslapning.Dronning Dorotheas Badstuep6062987

Vi startede med, at få en lille rundvisning i badestuen, hvor vi hørte om de forskellige bade de har. Efter den lille rundvisning, fik vi serveret et glas Asti, inden vi smuttede i de forskellige bassiner og bade. Jeg var især rigtig glad for deres saltbassin, som har et salthold på 29% og flydeeffekt som ved Det Døde Hav. Saltbassinet er også rigtigt godt ved hudlidelser som for eksempel psoriasis. Vi prøvede også deres dampbad, som er 48 grader og med en luftfugtighed på 95%, efterfølgende var det meningen jeg skulle være gået direkte i deres koldvandsbassin, som er 14 grader, men så snart jeg rørte med fødderne, så fortrød jeg ret så hurtigt igen. En anden ting jeg også var ret vild med er deres sauna med lysterapi, som er 60 grader, og har skiftende lys, som påvirker ens sindsstemning. Det er blandt andet rigtig godt til vinterdepressioner. Hvis I vil læse mere om de andre bade og bassiner der er, kan I gøre det lige her.

spa2Jeg var desuden så heldig, at få en behandling. Jeg fik deres stenkursmassage, hvor der veksles mellem massage med varme lavasten og klassisk massage. Det gode ved at bruge varme lavasten er, at de afgiver så meget varme, at et massagestrøg svarer til otte almindelige massagestrøg. I kan læse mere om deres andre behandlinger her. Det var så lækkert og løsnede virkelig op i min ryg og nakke. Jeg har tendens til, at få nogle frygtelig spændinger, så det var så dejligt. Jeg ærgrer mig helt over, at jeg ikke har forkælet mig selv med sådan en dag i spa noget før. Det var så lækkert, afslappende og skønt med nogle timer til, at kunne forkæle sig selv og sin krop. Et kæmpe plus er også, at det ikke tager mere end små 40 minutter at tage til Kolding fra Odense af, så det vil nemt være noget, man kunne gøre på en enkelt dag. Er der nogle af jer, der har besøgt Dronning Dorotheas Badstue?

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotel Saxildhus Kolding