Nem broccolitærte med bacon

Hotel Saxildhus Kolding

Annonce Hotel Saxildhus Kolding

Fra mandag til tirsdag var jeg på en lille kærestetur sammen Søren. Det var en del af hans fødselsdagsgave, som han fik for nogle uger siden. Vi skulle have en overnatning på Hotel Saxildhus i Kolding og en dag med spa i Dronnings Dorotheas Badstue. Vi tog af sted fra Odense lidt over ti og var i Kolding lidt i elleve. Hotel Saxildhus ligger lige ved siden af banegården, hvilket jo er perfekt, hvis man kommer med tog. Vi var en smule tidligt der oppe, da man først kan tjekke ind fra klokken 14. Så vi havde god tid til, at gå en tur langs søen og gennem byen.p6052881kolding1Hotel Saxildhus

Vi var så heldige, at de havde vores værelse klar en lille time før, hvilket var skønt. Vi slappede af på værelset med en serie, inden vi sætte os ned i lobbyen, hvor der var te, kaffe, kage og snacks. Det er også med i prisen, når man booker en overnatning. Hotellet er simpelthen så hyggeligt, jeg følte helt jeg var på et slot med den fine himmelseng, tapetet på vægen og den gammeldags stil. Det er ikke en stil som jeg normalt selv ville gå efter, men det var så hyggeligt og passede perfekt til stedet. Man følte lidt, at man var rejst til en anden tid, hvilket fik en til, at slappe mere af.

Hotel SaxildhusHotel Saxildhus

Om aftenen tog vi ud og spiste på restaurant over åen, hvor vi spiste lækker tapas og drak hvidvin. Hvis I ikke kender det sted, kan I tjekke det ud lige her. Det var super lækker mad, og jeg skal helt sikkert se, om jeg kan finde noget alla det her i Odense.

p6052929

Tirsdag stod vi op klokken lidt i otte, fik pakket vores ting sammen, inden vi gik ned, for at spise morgenmad. Morgenmaden var super lækker og havde alt man behøvede brød, rundstykker, æg, bacon, pølser, kage, frisk frugt, yoghurt og tilbehør. Morgenmaden nød vi i den hyggeligt restaurant, som også var indrettet så fint som resten af hotellet. Vi tjekkede ud halv elleve, hvorefter vi tog over til Dronnings Dorotheas Badstue, hvor vi sluttede dagen af. Min oplevelse med Badestuen, kommer I til at læse i et indlæg i morgen.

kolding2p6062949
kolding4

I prisen for overnatningen får man både kage om eftermiddagen, frisk frugt, kaffe og te og om morgen en stor og lækker morgenbuffet. Det tog kun små 40 minutter med toget fra Odense, hvilket jo er ingenting. Hvis nogle af jer er interesseret i, at læse mere om Hotel Saxildhus eller kunne tænke jer at booke en eller flere overnatninger, kan I gøre det lige her. Jeg vil helt sikker anbefale Hotel Saxildhus, hvis man gerne vil have en hyggelig overnatning i skønne omgivelser, flinkt personale og tæt på transport og natur. Er der nogle af jer der har besøgt Hotel Saxildhus?

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem broccolitærte med bacon