Nem broccolitærte med bacon

Nyt til soveværelset fra ThePassie

Dette indlæg indeholder reklamelinks og plakaten fra ThePassie er sponsoreret 

Jeg har længe kigget efter noget som kunne gøre vores soveværelse lidt pænere. Vores soveværelse er nok det rum i lejligheden, jeg er mindst tilfreds med, fordi vi har så mange ting derinde. Nu har jeg dog fået piftet det lidt op med kun tre ting, nemlig en smuk ny plakat fra ThePassie og en fin vase fra Bloomingville med eukalyptus grene.ThePassie p5292624Jeg tror grunden til, at jeg ikke har været så tilfreds med vores soveværelse er fordi, det både fungerer som soveværelse, arbejdsplads til både Søren og jeg og desuden rummer alt vores tøj. Og ja, vi har lidt for meget tøj, eftersom Søren har stået i butik i 2 år, og jeg jo bare elsker tøj. Vi har blandet andet en kommode stående, som hurtigt er blevet brugt til opbevaring af tøj, og ovenpå har vi lagt en masse tøj og andet rod. En ting som først og fremmest hjælper rigtig meget på rummet er selvfølgelig, at få ryddet op så der ikke ligger alle mulige ting rundt omkring. Vores kommode stod stadig lidt tomt og jeg fik derfor en ide, at pifte den op med et billede og den vase jeg havde fundet hos Moodings. Jeg er blevet rigtig glad for resultatet, selvom det er meget enkelt. Ofte er det, det enkelte som gør en forskel. Plakaten er fra Thepassie, som er en ny webshop med nogle rigtig fine plakater, I kan se dem alle lige her. Da jeg modtag plakaten var den pakket så fint ind i papir og med et fint bånd omkring, jeg elsker virkelig, når der bliver gjort noget ud af indpakningen også. Lige nu kan I desuden deltage i en konkurrence her, hvor I kan vinde en rigtig fin plakat fra Thepassie . Hvad synes I om resultatet?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem broccolitærte med bacon