Sund morgenmad mine tre bud

I juni ønsker jeg mig

Jeg har lavet disse indlæg før, men tænkte, at jeg ville begynde at lave dem igen, eftersom der er et par stykker af jer, der har efterspurgt dem. Efter jeg postede mit indlæg om min nye bluse med det fine blomsterprint, er jeg blevet ret vild med blomsterprint og har kigget lidt rundt på nettet efter nogle fine bud. Så her er mine bud på, hvilke juni ønsker jeg her.

blomsterprint

Reklamelinks: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her
Jeg er vild med blomsterprint, fordi det både er feminint, giver noget mere liv til ens outfit, også kan de fås i et utal farver og mønstre, så der altid er mulighed for, at finde noget som passer til en. Jeg er ikke selv vild med, hvis der er alt for meget farve og der sker alt for meget på mit tøj. Men jeg synes, at jeg har fundet nogle gode bud, både til jer som måske ikke er så vild med blomsterprint, og gerne vil have noget mere enkelt og samtidig også noget til jer, hvor der sker lidt mere. Mine to favoritter er nummer 2 og 3, det er to rigtig fine toppe, som kan bruges til både jeans og nederdel. Jeg er også ret vild med den fine kimono, som jeg ville bruge sammen med et helt sort og enkelt outfit. Hvad synes I om blomsterprint?

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sund morgenmad mine tre bud