Nem broccolitærte med bacon

Sund morgenmad mine tre bud

Hvis I har fulgt mig i længere tid både her på bloggen men også på instagram, så ved I, at jeg elsker morgenmad. For mig er morgenmad nok det vigtigste måltid. I plejer også, at være ret interesseret i det mad jeg laver, så i dag har jeg lavet en lille video, hvor jeg laver tre bud på lækker og sund morgenmad.

Sund morgenmad

Opskrifter på sund morgenmad

Chiagrød
2 spsk. chiafrø
1 / 1 ½ dl sojadrik
Bland chiafrø med væske (i dette tilfælde sojadrik). Lad det stå natten over eller som minimum 1 til 2 timer. Du kan spise chiagrøden som den er, eller toppe den med for eksempel blåbær og kokschips.
Havregrød
1 dl havregryn
1 dl vand
1 dl sojadrik
1 tsk. Chiafrø
En smule vaniljepulver
Bland alle ingredienserne sammen. Lad det komme op at koge, og skru derefter ned på lav varme til grøden har fået den ønskede konsistens. Grød kan spises som den er, eller toppes med det man har lyst til.
Skyr
Vanilje skyr
Hindbær kompot
Kokoschips
Chiafrø
Hampefrø
Blåbær
Nok den nemmest af alle tre opskrift er denne. Det eneste du skal er at komme skyr i en skål, og toppe med det du har lyst til. p6042877-1Jeg er også stor fan af smoothie bowl, og har efterhånden delt en del forskellige her på bloggen. Hvis I gerne vil have opskrifter på dem, kan i finde en med matcha lige her, acai bowl her og en med ingefær her. Jeg håber I kan bruge videoen til lidt inspiration. Skriv meget gerne, hvis det er noget I vil have mere af. Hvad spiser I selv til morgenmad?

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem broccolitærte med bacon