Slut fred med din krop

Tilbageblik på maj måned

Tilbageblik på maj månedVi takker nu af med forårs månederne og byder velkommen til sommeren, hvilket jeg synes er fantastisk. Maj måned har nu ellers budt på en masse skønne sommerdage. Maj måned har været en måned med en masse spændende arrangementer både med bloggen og i forbindelse med mit studie. Jeg startede maj måned med middag på Groms sammen med en håndfuld af de andre Odense blogger, det var så lækkert, I kan læse mere om aftenen og se flere billeder lige her. Senere på ugen tog jeg et smut til Aarhus, for at deltage i et rigtig hyggeligt beauty event som Amaze Press stod for. I forbindelse med mit studie, havde vi fået mulighed for, at deltage til nogle enkelte foredrag i forbindelse med European Business Forum som blev afholdt i Odeon i Odense. Vi havde desværre kun mulighed for, at høre to af foredraget, men det var super spændende, når man som jeg interesserer sig for markedsføring, forretning og så videre. Jeg mødte i maj måned også de skønne kvinder bag makeup mærket Miild, som er et nyt dansk makeup mærke, der både er allergivenligt og vegansk, hvis I også synes det lyder spændende, kan I læse mere her. Sørens lillebror blev i maj også konfirmeret og det blev selvfølgelig fejret med maner og i det skønneste vejr, I kan se flere billeder fra dagen lige her. Det blev også i maj måned, at den første bloggerbar blev afholdt på Privaten her I Odense, det var så hyggeligt at se både nye og gamle ansigter. I sidste uge havde jeg en rigtig dejlig dag, som stod på hjemmelavet brunch, frokost i byen og et spændende foredrag. Jeg vloggede hele dagen, så I kan se min vlog lige her. Jeg var som sagt til et spændende foredrag som handler om Slut fred med din krop, jeg har lavet en lille anmeldes af det, som I kan læse lige her. I søndags var jeg i København for, at se FCK´s sidste kamp, hvor der både blev kastet med badedyr og pokalen blev løftet. Som I måske kan fornemme, har det været en måned men en masse oplevelser. Min juni måned kommer fra nu af og til og med den 13, til at gå med, at forberede til den sidste skriftelige eksamen på 2. Semester. Jeg går på sommerferie den 13, og jeg glæder mig så meget. Senere på måneden bliver min dejlige kusine student, og jeg glæder mig til at fejre hende. Det er helt underligt at tænke på, at det allerede er ved, at være et år siden jeg selv blev student. På mandag skal Søren og jeg på en lille kærestetur, det er kun i 2 dage, men jeg glæder mig så meget. I vil komme til, at læse meget mere om turen i løbet af næste uge. Jeg håber I går en dejlig måned i møde, og ikke mindst vil jeg ønske jer der nu engang sidder med eksamener et kæmpe held og lykke. Til jer der bliver studenter, så huske at nyd det. Rigtig god torsdag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut fred med din krop