Projekt løb anden måned

Slut fred med din krop

Dette indlæg er sponsoreret

I sidste uge var jeg til foredrag med Krik Rønler som udover at være foredragsholder og blogger, også er blevet kåret som en af de 100 mest inspirerende kvinder i 2016 af Femina. Jeg var inviteret til foredraget Slut fred med din krop, som udover at være et foredrag om kroppen, også handler om mange af de ting som vi kvinder kæmper med, som for eksempel dårligt selvværd.Slut fred med din krop Jeg var til at starte med lidt skeptisk omkring foredraget, og tænkte, gad vide hvad det er vi skal høre om. Jeg havde kun hørt godt om foredraget, meeen må indrømme jeg var lidt spændt. Alligevel var det et foredrag som på mange måder var rigtig godt, jeg fik flere gange en lille klump i maven, men den blev hurtigt erstattet af en form for glæde over, at jeg faktisk ikke var den eneste der havde det på den måde. Vi alle har vores ting at slås med. Det var super spændende at høre Kirks historie, og ikke mindst høre hvordan hun har taklet de ting, hun har været igennem. Selvom man måske ikke har oplevet de samme ting som Kirk, er der stadig mange ting, som man kan tage til sig og bruge på sig selv. Hvis du har mulighed for, at tage til foredraget vil jeg helt sikkert anbefale det, du kan altid læse mere om foredraget lige her, og se om det er noget for dig. For at være ærlig, så tror jeg, det er et foredrag alle vi piger og kvinder kan lære noget af. Nogle kan måske have det lidt dårligt med at skulle tage til sådan et foredrag, fordi man måske har det rigtig dårligt med sig selv, ikke har mulighed for at deltage eller måske ikke har lyst til, at tage til foredraget alene. Jeg er derfor så heldig, at jeg har fået mulighed for, at give jer 50% på et online foredrag. I kan derfor får et online foredraget til 79,- i stedet for 149,-. I skal blot benytte koden bloggerlove, foredraget kan købes lige her. Jeg håber I har lyst til, at prøvet foredraget af, lige meget om det er online eller I selv møder op. Er der nogle af jer der har deltaget i foredraget slut fred med din krop?

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt løb anden måned