Maj favoritter

Cafe Skt. Anne

Jeg besøgte i dag Cafe Skt. Anne som for nyligt er åbnet her i Odense. Jeg var inviteret til deres reception, da de for små 2 uger siden åbnede, men havde desværre ikke mulighed for at deltage. Jeg tænkte at nu måtte jeg hellere forbi, og eftersom jeg havde fri fra studiet i dag, passede det perfekt. Jeg var tidligt over i byen, da jeg skulle ordne nogle private ting, det gik heldigvis rigtig godt, så jeg har været rigtig glad hele dagen. Efter det satte jeg mig over på Cafe Skt. Anne, få lige at slappe lidt af, nyde en lækker morgenmad og sidde nogle timer for at arbejde på bloggen. Jeg begynder så småt at læse op til eksamen, så jeg sidder og forberede mine blogindlæg, så jeg ikke skal stresse rundt.Cafe Skt. Anne p5302807

Hvad kan du få hos Cafe Skt. Anne ?

Jeg bestilte deres tripple berry og banan smoothie bowl, som var toppet med frisk frugt, ristede nødder og hjemmelavet musli. Dertil fik jeg også en lækker smoothie som var lavet på gulerod, mango og hindbær. Det var super lækkert især den hjemmelavet musli var jeg fan af. Det var første men bestemt ikke sidste gang jeg besøger Cafe Skt. Anne. Jeg har allerede udset mig nogle af de andre lækre ting på menukortet blandet andet deres panini med skinke, ost og pesto eller deres Avocado mix med pocheret æg eller røget laks. Et andet kæmpe plus er, at alle råvarerne er økologisk. Jeg er vild med den hyggelige atmosfærer og ikke mindst det søde personale som tager sig godt af kunderne. Man kan både side ude og indenfor, hvilket er perfekt her til sommer. Jeg glæder mig til at besøge stedet igen. Er der nogle af jer der har besøgt Cafe Skt. Anne? Hvis ikke I kender det og gerne vil besøge det, så kan i finde det på adressen Mageløs 7 i Odense eller læse mere her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maj favoritter