Nyt til køkkenet fra Nicolas Vahé

Projekt løb anden måned

Projekt løb anden månedJeg har nu været i gang med mit løbeprogram i 8 uger, og denne uge er min 9. uge. Det vil sige, at jeg er halvvejs i programmet. Jeg må indrømme, at jeg ikke selv havde troet, at jeg ville nå så langt, så jeg er lidt stolt. Jeg har ligesom sidste måned gennemført alle uger og løbet tre gange om ugen. Det der har været det største problem, har faktisk ikke været, at jeg ikke have luft til at løbe, men derimod at min ben simpelthen har gjort så ondt. Jeg havde troet, at min astma ville vinde og mit største problem var luften. Men det er det heldigvis ikke. Jeg løber efter tid og ikke efter kilometer, men er cirka oppe på 4 kilometer, hvilket for mange, måske kan virke som få kilometer. Men i forhold til før, hvor jeg måske kunne løbe 500 meter, også havde jeg hverken luft eller lyst til mere. Så er jeg godt tilfreds. Som jeg også skrev i mit sidste indlæg, så kan jeg mærke en stor forskel på mit energiniveau og ikke mindst, at jeg er blevet meget mere glad. Det er en skøn følelse og det gør også, at jeg nemmere kommer af sted. Det hjælper desuden mig rigtig meget, at jeg løber efter et program, så ved jeg hvornår og hvor langt jeg skal løbe. Det var en lille update på mit løb halvvejs i programmet. Er der nogle af jer der løber efter løbeprogram?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nyt til køkkenet fra Nicolas Vahé