Ristede kikærter

Ugens inspiration – Nyt til køkkenet fra Nicolas Vahé

Jeg bestilte i sidste uge lidt nye lækkerriger hjem fra Nicolas Vahé. Det er et mærke som jeg er blevet rigtig glad for, og jeg har i forvejen to af deres produkter. Deres chiliolie og deres Vinaigrette med sennep og urter. Chiliolien har jeg brugt fra alt til kartofler og rodfrugter til kød og pasta. Den er super god og giver lige et ekstra pift til maden. Jeg har også brugt olien til min opskrift med ristede kikærter. Vinaigrette med sennep og urter har været fast, når vi har lavet salater. Især også i min bulgurs salat har den været rigtig lækker.Nicolas Vahé p5252571 Nu har jeg som sagt købt lidt nyt hjem, hele tre nye produkter, som jeg glæder mig til at bruge i alle mulige retter og nye opskrifter.
Oliven olie med lemon
Jeg havde jo stor succes med deres chiliolie, så nu ville jeg prøve deres olivenolie med lemon, som skulle være rigtig god til en tomatsalat. Måske en ny opskrift her til bloggen?
Salt med parmesan ost og basilikum
Den dufter så lækkert og jeg tror det bliver sådan en salt, som jeg kommer til at bruge på alt. Specielt tror jeg, den vil passe rigtig godt til pastaretter og pizza, men også en rigtig god salt til almindelige hverdagsretter.
Vinger med mango
Den glæder jeg mig til, at bruge denne i nogle lækre sommersalater, evt. en med rucola, feta og jordbær. Jeg tror, den bliver lige så god til diverse salater som den jeg har med sennep og urter. Hvilke produkter fra Nicolas Vahé er jeres favoritter?p5252577


Følg bloggen på
BloglovinInstagramFacebookPinterest

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ristede kikærter