Miild makeup

Mine planer for uge 21

Mine planer for den kommende uge, bliver en uge uden så meget tid på studiet. Vi har kun i morgen mandag, hvor det handler om feedback på en af vores opgaver. Derimod skal jeg hygge mig med en masse skønne mennesker i løbet af ugen og arbejde på bloggen. Til sidst i indlægget, finder jeg også vinderen af den konkurrence jeg satte i gang for en uge siden.Mine planer for uge 21 Mandag
Jeg starter dagen med et par timer på studiet, hvor vi skal have feedback på vores prøveeksamen, som vi havde i fredags. Det er ikke noget som på den måde tæller, men det er dejligt, at have det prøvet, inden det gælder i næste måned. Når jeg er færdig på studiet, skal jeg mødes med en af mine gode veninder fra da jeg gik på HHX, det er ved at være noget tid siden vi sidst har set hinanden, så det glæder jeg mig til. Jeg håber jeg kan slutte dagen af med en løbetur eller lidt styrketræning
Tirsdag
Tirsdag kommer til at gå med at ordne en masse små ting. Jeg har fri fra studiet, så jeg skal bare hygge mig og få styr på alt fra regnskab til tøjvask. Jeg regner også med at smutte over i byen, da jeg skal købe nogle forskellige ting vi mangler. Jeg overvejer lidt at spise noget morgenmad i byen og sidde og arbejde. Men nu må vi se.
Onsdag
Onsdag skal jeg lave instagram takeover på Looklabs profil, derfor vil jeg ikke løfte sløret helt for hvad jeg skal, men jeg kan sige det bliver en dag med en masse spændende ting. Jeg skal nemlig have en anden sød blogger på besøg til brunch, også skal jeg til et spændende foredrag sammen med nogle af de andre Odenseblogger om aftenen. Så hvis I ikke allerede følger Looklab, så ville jeg gå ind og gøre det lige her.
Torsdag
Det er helligdag torsdag, så jeg tager hjem mod Ærø, for at få nogle hyggelige dage sammen med min familie og hvis vejret er godt, håber vi på en lille sejltur.
Fredag og lørdag
Fredag og lørdag kommer nok til at ligne hinanden meget godt, jeg skal bare slappe af med min familie og mon ikke der sniger sig en lille løbetur eller to ind.
Søndag
Søndag tager jeg til København sammen med Søren og hans lillebror. FCK spiller deres sidste kamp, så vi skal ind og se dem løfte pokalen og forhåbentligt også se en god fodboldkamp. Det er rigtig lang tid siden vi sidst har været inde i Parken og se fodbold, så jeg glæder mig rigtig meget. Det bliver en skøn måde at slutte ugen af på. Apropos det foredrag jeg skal til om onsdagen, så havde I også mulighed for, at vinde billetter. Vinderen blev Maria stort tillykke til dig. Jeg har sendt dig en mail med informationer omkring billetterne. Hvad har I af planer for den kommende uge?

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miild makeup