5 ting jeg har lært af at blogge

Goodiebox maj

Goodieboxen er sponsoreret

På vej hjem fra studiet i dag hentede jeg denne måneds goodiebox. Den første goodiebox jeg modtog tilbage i januar unboxede jeg på video. Jeg tænkte, at det ville jeg gøre igen i dag, da jeg selv synes det er sjovt at se disse videoer.

Goodiebox majTeamet for denne måneds goodiebox er personal style, og den er lavet i samarbejde med Hvisk. I denne måneds boks gemmer der sig følgende produkter: Ardell øjenvipper som giver en masse volumen til ens vipper. De vil være perfekte til en aften i byen, hvor man gerne vil gøre lidt mere ud af sin makeup. Der medfølger en lim og vipperne kan genbruges flere gange. Bellápierre – Gel Eyeliner En sort eyeliner som er en gelform, hvilket gør, at den er smudge proof. Miqura – Bio-cellulose Sheet Mask. Jeg har i forvejen testet denne maske en del gange og den er virkelig lækker. Den giver hunden en masse fugt, hvilket er perfekt til min tørre hud. Inca oil – Pandor Oil. En lækker hårolie, som giver både pleje og glans til håret. Den kommer i en fin lille flaske, som er perfekt til, at medbringe på weekendtur eller rejse. Benefit – Gimmi Brow. Dette produkt har jeg haft før, og var rigtig glad for det. Det gav både farve til ens bryn, samt satte dem på plads hele dagen. La Theorie Des Volcans. En scrub til ansigtiget som går ind og fjerner de døde hudceller. Den indeholder vulkansksand samt består af 90,6 % naturlige ingredienser. Jeg er desuden vild med indpakningen. Det var kort om de produkter, der gemte sig i denne måneds Goodiebox. Jeg glæder mig hvert fald til, at teste dem især den exfolierende scrub til ansigtet. Har I modtaget jeres Goodiebox? Hvis I ikke allerede er medlem kan I tilmelde jer lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting jeg har lært af at blogge