Sunde kanelsnegle

5 ting jeg har lært af at blogge

Nu hvor jeg har haft bloggen i lidt over to år, har jeg også lært en del ting. Både negative ting men bestemt også en masse positive ting. Jeg tænkte derfor, at jeg ville dele 5 ting jeg har lært af at blogge. Jeg er sikker på, at det ikke blive det sidste indlæg af denne slags, da man lærer så mange forskellige ting, og oplever mange ting.bloggeDu lærer at prioritere
Jeg har virkelig lært, hvordan man bruger sin tid bedst muligt og ikke mindst, hvordan man prioriterer den tid man har. Udover bloggen studerer jeg markedsføringsøkonom, hvilket siger sig selv, tager en del tid også. Samtidig vil jeg som så mange andre også gerne have tid til at træne og være sammen med min kæreste, familie, venner og veninder. Der er ikke altid plads til alt det man gerne vil, og jeg har virkelige lært, hvordan jeg prioritere min tid og udnytter den bedst muligt.
Hårdt arbejde betaler sig
Det er tydligt at se, at hårdt arbejde betaler sig. Den sidste måneds tid, har jeg virkelig løbet stærkt i forhold til bloggen. Jeg har haft en del flere event end jeg plejer, og har desværre også måtte sige nej til nogle enkelte, fordi jeg ikke har kunne få det til at passe ind, selvom jeg vildt gerne ville. Det er selvfølgelig også klart, at hvis du ikke poster noget på din blog, får du heller ikke ret meget trafik. Det betyder også rigtig meget, at gøre noget ud af sine billeder, det kan jeg også selv se, både på min blog og instagram.
Du får et godt netværk
Du møder så mange mennesker. Både igennem bloggen men også via de samarbejder man laver, events og igennem de forskellige sociale medier. Det betyder virkelig meget at have et godt netværk, som kan hjælpe en.
Du kan ikke være venner med alle
En knap så positiv ting, men en ting som man ikke kan komme uden om er, at det er umuligt at være gode venner med alle. Lige meget hvad, vil der altid være folk, der har lidt for ondt i røven over din succes, folk som bare ikke er enig med dig eller forstår dig. Det er selvfølgelig ikke sjovt at vide, at folk ikke under dig den succes du har. Men her er det vigtigt, at holde det op mod alle de positive oplevelser man har, og ikke mindst alt den ros og positive kommentere man får hverdag. De betyder så meget! Negative folk gør nemlig ikke noget godt for en, hvis man ønsker en glad og positiv hverdag.
Man skriver bare ikke lige et blogindlæg
Jeg blogger dagligt, med udtagelse af lørdag. Nogle gange blogger jeg også flere gange om dagen. Flere af jer har faktisk spurgt ind til, hvordan jeg kan have ideer til, at blogge 6 gange om ugen. Jeg kan have nogle dage, hvor jeg kan sidde og skrive på måske 5 forskellige indlæg. Alle mine ideer skriver jeg ned og hurtigt, har man rigtig mange ideer til blogindlæg også ud i fremtiden. Mange tror det er nemt, at skrive et blogindlæg. Nogle indlæg er også nemmere end andre, men hvis man gerne vil have noget af en vis kvalitet, tager det sin tid. Der skal skrive et indlæg som både er fangende og har indhold af en hvis kvalitet. Der skal desuden tages billeder som hurtigt tager noget tid, når de både skal tages og skal ligges over på computeren og redigeres.
Det var nogle af ting jeg har lært af at blogge. Er det noget, nogle af jer andre blogger måske kan nikke genkende til?

4 kommentarer

 • Rigtig fint indlæg! 😀 Jeg synes det er så dejligt, at se du har “man skriver ikke bare et indlæg” på listen. Jeg bruger SÅ lang tid på, at researche og “get my facts straight” til hvert indlæg. Og bare det at skulle komme op med idé efter idé på interessante indlæg, kan være en kamp i sig selv 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Ja det gør man virkelig <3 Selvom det ser enkelt og "nemt" ud så er der så meget arbejde bag 🙂 Og med ideer, kan det virkelig også være svært, jeg skriver altid mine ideer ned når jeg får nogle, så har man næsten altid et eller andet 😉
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig også gode ting at have med i rygsækken, når man fortsat blogger. Fint indlæg! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Mange tak. Det er det helt sikkert, man udvikler sig også hele tiden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde kanelsnegle