På besøg hos Ellos showroom

Konfirmation

Dette indlæg indeholder reklamelinks

I søndags var jeg til konfirmation. Sørens mindste lillebror skulle konfirmeres, og jeg tænkte, at jeg ville dele lidt billeder fra dagen med jer. Vi havde den skønneste dag, og ikke mindst var vejret helt perfekt. Solen skinnede hele dagen og det var varmt nok til, at lufte de vinterblege ben.Konfirmationp5142524konf2 konfp5142817p5143124Jeg havde min nye kjole fra Ganni på, som jeg virkelig er blevet så glad for. Solen skinnede og det var som sagt varmt nok til, at have bare ben det meste af dagen. Jeg havde mine sorte sandaler fra Bianco på, som faktisk er utrolig behagelige at have på, eftersom hælen er ret tyk. De er desværre købt for 2 år siden, men jeg har fundet nogle der minder om lige her. Alt i alt, var det en super skøn dag. Søren og jeg tog først tilbage til Odense mandag morgen, så vi kunne være med til festen hele dagen og aftenen. Er der nogle af jer, der har været til konfirmation i weekenden eller skal i den kommende tid?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På besøg hos Ellos showroom