Sunde kanelsnegle

På besøg hos Ellos showroom

For et par uger siden besøgte jeg Ellos Showroom. Det er anden gang jeg besøger det, og hver gang er en fornøjelse. Jeg går altid der fra med en masse inspiration, og gode ideer til vores egen lejlighed og til kommende blogindlæg. Jeg har denne gang klippet en video sammen derfra, og fundet nogle af mine favoritter frem. Husk at se videoen i HD.

EllosProdukter der bliver nævnt
Sandaler her
Skjorte her
Stilletter her
Sofabrod her
Taske (den på billedet) her

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde kanelsnegle