Studenterkjoler

Superfood favoritter

Denne måneds favoritter bliver en lidt anden udgave, end hvad jeg normalt plejer at lave. Normalt viser jeg en masse lækre beauty produkter frem, men denne gang tænkte jeg, at jeg ville prøve noget nyt. Jeg vil derfor vise jer nogle madvare frem, som jeg er rigtig glad for, og bruger rigtig meget i min hverdag. Nærmere betegnet skal det handle om de såkaldte superfood.superfoodMatcha pulver
Der er virkelig mange muligheder med matcha pulver, og jeg har brugt det til mange forskellige opskrifter blandet andet smoothiebowl og matcha is. Der er også rigtig mange fordele ved matcha pulver, det har et højt indhold af antioxidanter, naturligt energi boost, styrker immunforsvaret, har en udrensende virkning samt har en afslappende effekt eftersom matcha indeholder aminosyren L-theanin. Matcha har en lidt speciel smag, en smule sød synes jeg. Jeg tror at enten kan man lide det, ellers kan man ikke.p5092588Chiafrø
For over et år siden begynde jeg, at bruge chiafrø i min mad, og det med god grund. To skefulde chiafrø rummer kalk som svarer til flere glas mælk, mere omega-3 enden laksefilet og 30% flere antioxidanter end blåbær. Jeg bruger chiafrø i smoothie, grød, på min morgenmad, salater og når jeg bager i for eksempel boller og brød. I kan blandet andet se min opskrift på chiagrød med matcha lige her. Fordelene ved chiafrø er, at de forebygger hjerte-karsygdomme, stabiliserer dit blodsukker, giver stærke knogler, styrker din fordøjelse, modvirker infektioner, fodrer huden med sunde fedtsyrer og modvirker PMS.p5092597Acai pulver
Acai pulver er noget af det nyeste jeg har tilføjet til min lille samling af superfood, jeg bruger det i min smoothie og smoothie bowls, det giver også den flottes farve, som altid er et instagram billede hver. I kan se opskriften på en lækker acai bowl lige her. Acai pulver har også mange gode fordele som, at bidrage til et sundt hjerte, acai bær indeholder også rigtig mange anthocyaniner, som også findes i rødvin. Hjælper til vægttab, fremmer hudens sundhed, reducerer irritation, anti-aging effekt samt kan øge enes energiniveau. Det var lidt om de superfood jeg er glad for at bruge. Bruger I superfood og hvilken bruger I?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenterkjoler