Smoky Pepper Burger

Studenterkjoler

Det er ved at blive tid til at kigge efter studenterkjoler. Jeg blev selv student sidste år, og det var også på dette tidspunkt, at jeg selv begyndte at kigge efter studenterkjoler. Jeg ville rigtig gerne finde en kjole, som ikke var alt for dyr, og som jeg også kunne bruge efterfølgende. Dette er samme princip, jeg er gået ud fra denne gang. Derfor koster alle kjolerne højeste 400 kroner, og ligger primært mellem 250 og 380 kroner. Jeg synes det er en rigtig god pris for kjolerne, og skulle man gå hen og ikke får den brugt igen, så er det ikke så mange penge, man har har smidt efter en kjole.


Studenterkjoler

studenterkjoler

Reklame-links: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her
Jeg synes, at jeg har fundet nogle kjoler, som også godt kan bruges efterfølgende til sommerens fester. Det er selvfølgelige heller ikke allle, der er vilde med kjoler, og jeg har derfor fundet to andre bud. Det ene er den fine body, som har sådan en pæn ryg. Den ville jeg sætte sammen med en nederdel eller et par bukser. Den ville også nemt kunne bruges efterfølgende til for eksempel et par sorte jeans. Er man mest til bukser, har jeg også fundet en rigtig flot og enkel buksedragt. Hvis I kunne tænke jer, at se hvilken kjole jeg havde på, kan I se den lige her. Jeg har selv planer om, at min kjole skal med når vi skal på sommerferie. Har I fundet jeres studenterkjole eller hvad havde I på?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoky Pepper Burger