Projekt løb første måned

Vlog – Beauty event i Aarhus

I torsdags var jeg i Aarhus, eftersom jeg var inviteret til et beauty event som blev afholdt af PR bureauet Amaze Press. Jeg har klippet en lille video sammen fra aftenen, så I kan se, hvordan sådan nogle events foregår. Jeg håber I tager godt imod den.

aarhus p5042481 p5042498 p5042501-1 p5042505 p5042510Inden eventet mødtes jeg med Elisabeth, som også blogger her ved Looklab, det var så dejligt at se hende igen, eftersom det er nogle måneder siden, vi så hinanden sidst. Eventet blev afholdt i Aarhus kunsthal, som virkelig har nogle fine og lyse lokale. Vi var som sagt inviteret til beauty event, så der var masser af lækre produkter at se på fra blandt andet Matas, HH Simonsen, Weleda, Plasir, Foreo og mange andre. Der var samtidig rig mulighed for, at høre om produkterne og teste dem. Udover lækre skønhedsprodukter, havde de disket op med en masse lækker mad. Det var et super hyggeligt event, og det var så skønt, at møde en masse nye blogger. Aftenen sluttede af med en lækker personlig goodiebag, jeg fik bladet andet nogle lækre produkter fra Plasir, Weleda, Juhldahl og kleenex.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt løb første måned