Gorms pizza Odense

Mine planer for ugen

Jeg går en spændende men også travl uge i møde. I plejer at være ret nysgerrige på hvad jeg laver, så jeg tænkte jeg ville dele ugens planer med jer, som byder på alt fra spændende foredrag til hygge med gode veninder og konfirmation.mine planer for ugenMandag
Jeg starter ugen med en kort dag på studiet til halv tolv, hvilket jeg nu ikke klager over. Det er skønt at starte ugen sådan. Om eftermiddagen kommer mine tre dejlige veninder Emma, Kamilla og Mona. Vi skal bare hygge os hele dagen med god mad, også skal pigerne også forkæles med lidt lækre goodiebags som jeg har lavet til dem.
Tirsdag
Tirsdag byder på studie fra klokken 8 til 14:30, vi har international uge, så vi har en del gæsteforelæsere. Om eftermiddagen skal jeg til et rigtig spændende foredrag. Vi er så heldige at vi på studiet, er blevet tilbudt nogle billetter til European Business Forum 2017, som bliver afholdt den 9 – 10 maj i Odeon her i Odense. Om tirsdagen skal til et foredrag med René Carayol, hvilket jeg glæder mig meget til at høre. Når jeg kommer hjem derfra, tror jeg, at jeg er godt træt, så der skal jeg bare slappe af og ordne lidt småting på computeren.
Onsdag
Onsdagen ligner tirsdagen på en prik. Studie fra 8 til 14:30, hvor vi igen har nogle internationale forelæsere. Om eftermiddagen skal jeg til endnu et foredrag i Odeon denne gang med Micheal Porter, hvilket jeg har været helt oppe og køre over. Hvis I selv har læst på HHX eller til dagligt arbejder med markedsføring, så ved I nok godt hvem han er. Efter foredraget er det hjem igen og bare slappe af. Jeg skal også have styr på de sidste ting i lejligheden, ind vi om torsdagen skal hjem på forlænget weekend til Ærø.
Torsdag
Jeg skal på studiet nogle timer og om eftermiddagen håber jeg, at jeg kan nå et smut forbi The Organic Club inde i Brands passage, de får nemlig besøg af Tanja og Tine som står bag et nyt dansk makeup mærke som hedder Miild. Alt makeuppen er allergivenligt, og er både AllergyCertified og Svanemærket. Torsdag aften skal hjem mod Ærø, eftersom det er helligdag fredag. Det bliver dejligt med endnu en forlænget weekend, så der er lidt ekstra tid til familien.
Fredag
Fredag skal jeg bare hygge mig hjemme på Ærø sammen med min familie og Søren. Jeg håber på godt vejr, så vi kan komme ud og nyde den dejlige natur.
Lørdag
Hele lørdagen skal der gøres klar til konfirmation. Sørens mindste lillebror skal nemlig konfirmeres om søndag. Så der er en masse praktiske ting, som skal gøres klar.
Søndag
Hele søndagen kommer til at stå i konfirmations tegn, og vi skal fejre Sørens lillebror hele dagen. Jeg skal heldigvis møde sent på studiet mandag, så vi venter nok med at tage til Odense til mandag morgen.
Det var lidt om mine planer for den kommende uge. Denne weekend er blevet brugt på en masse praktisk ting. Hele lørdagen brugte Søren og jeg på, at få ryddet op i en masse ting, gjort rent og bare få styr på lejligheden. I dag søndag har vi taget det lidt mere stille og roligt. Jeg har været ude at løbe, vi har gjort det sidste af lejligheden rent, været ude og gå en dejlige lang tur, vi havde desuden lige et stop ved Frellsens chokolade, for at få årets første is. Ellers har jeg bare siddet og arbejde lidt på bloggen og fået styr på en masse småting, inden en ny uge starter. Jeg håber I har haft en dejlig weekend. Fik I set min vlog fra torsdagens event i Aarhus? Ellers kan I se den lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gorms pizza Odense