Gorms pizza Odense

Projekt løb første måned

Det er nu lidt over en måned siden, at jeg startede op på mit løbeprogram, jeg tænkte derfor, at det var tid til en lille update på, hvordan det går. Hvis I ikke fik læst mit første indlæg, omkring projekt løb kan I gøre det lige her.løbJeg er lige nu i gang med uge fem af løbeprogrammet, og var ude og løbe i onsdags og her til morgen, og mangler derfor kun en gang mere, som nok bliver på søndag. Jeg har gennemført alle de løb der har været lagt ind, det vil sige 3 gange om ugen. Den første uge skulle jeg mest gå, men stille og roligt er der kommet mere og mere løb på, hvilket jeg selv synes har været en god måde, at vende kroppen til at løbe, nu hvor det er nogle år siden, at jeg sidste har løbet fast. Der har været nogle få gange, hvor jeg har kunne mærke, at jeg har presset mig selv lige hårdt nok. Men der har også været dage, hvor jeg har kunne løbe mere end hvad programmet sagde. Jeg kan også mærke en stor forskel på mit energiniveau, og at jeg er blevet mere frisk og glad. Det betyder virkelig meget, at det har haft så positiv en indvirkning på både min krop og sind, og det er helt sikkert noget som jeg vil holde fast i. Jeg har desuden meldt mig til Alt For Damernes kvindeløb, når de den 15 juni kommer til Odense, her skal jeg løbe 5 km sammen med min gode veninde Kamilla. Vi har ikke nogen planer om en hurtigt tid, men gør det for hyggens skyld og for at få en hyggelig og god dag sammen. Alt For Damernes kvindeløb kommer både til Aalborg, Aarhus, Fredericia, Odense og København, og man kan både vælge at løbe 5, 10 eller 15 km, og der er også en 5 kilometers gåtur. Så jeg ville da helt sikker anbefale dig at tage din veninde, søster eller mor under armen og tilmelde jer.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gorms pizza Odense