Gorms pizza Odense

Hvad er din MyFactor

Dette indlæg indeholder reklamelinks 
Vi piger og kvinder er nok nogle af de bedste til, at fremhæve de negative og grimme ting ved os selv. Lige netop dette har Max Factor i en ny kampagne taget op. De kører netop nu en kampagne, hvor der er fokus på, at fremhæve og fejre de gode ting ved os selv, nemlig vores MyFactor. I sidste uge var jeg inviteret i Matas for, at møde Max Factors Makeupartist Mina vi skulle nemlig snakke om den nye kampagne, som Max factor kører lige for tiden. En kampagne som jeg synes fortjener en masse opmærksomhed, og som jeg også håber I vil læse mere om. I kan læse mere omkring kampagnen lige her og ellers håber jeg, at I vil høre min historie.

myfactor

Min MyFactor

Jeg har i mange år været rigtig ked af min hud, fordi jeg i starten af mine teenageår havde en rigtig uren hud, og de senere år stadig har døjet med små indkapslinger og tør hud. Selvom jeg har været rigtig ked af min hud, har jeg kunne dække det sådan, så det ikke var så tydligt igen. Vi alle har nogle ting som vi er kede af, men når det så er sagt, så har vi alle også noget, som vi kan være stolt af, og noget som er vores MyFactor. Det første Mina lagde mærke til ved mig var mine vipper, som hun selv sagde det, så skulle hun lige kigge en ekstra gang for at se, om jeg faktisk havde eyelash extensions (hvilket jeg dog ikke har). Mina lagde også hurtigt mærke til mine læber, og lige præcis mine vipper og læber, er noget som jeg altid har været rigtig glad for, og noget som jeg elsker at fremhæve. På billedet har jeg brugt Max Factors mascara som hedder Clump Defy, jeg har haft den før og den er virkelig godt. Den giver så meget fylde og længde til mine vipper. På læberne har jeg en af deres nye matte læbestift i farven Nude 05, jeg er blevet helt vild med farven, både fordi den passer rigtig godt til mig, og samtidig er den også mat, men uden at tørre læberne ud.
Noget som aldrig rigtig har sagt mig noget er mine bryn, jeg har aldrig rigtig været glad for mine bryn og til dagligt, kommer jeg bare en bryn mascara på, som giver en smule farve og holder dem på plads. Mina gav mig dog nogle gode tips til, hvordan jeg kunne tegne dem op, så de passer bedre til mit ansigt og samtidig også gav et lille løft. Mina hjalp mig også til, hvordan jeg fremhæver mine kindben, noget jeg ikke har gjort så meget før. Så vi forvandlede faktisk noget, som jeg ikke har været så tilfreds med, til noget som faktisk blev en af mine MyFactors. Det var virkelig skønt, at have fokus på og ikke mindst blive mindet om de gode og smukke ting ved en selv, det giver så meget selvtillid, og jeg gik selv der fra med at kæmpe smil. I må meget gerne dele i kommentaren, hvad jeres MyFactor er.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gorms pizza Odense