Tilbageblik på april måned

Fødselsdags sale ved Moodings

Fra i dag og frem til på onsdag d. 3, holder Moodings og Justspotted et kæmpe udsalg, hvor i kan få hele 25% på alle deres vare med koden BD25. Jeg har samlet en masse af mine favoritter, og kommer helt sikkert til at klikke nogle af tingende hjem.koekkenReklame links: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her, 7. her, 8. her, 9. her, 10. her, 11. herstueReklame links: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. hersove-og-kontorReklame links: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her, 7. her
Jeg sidder selv og kigger på de lækre produkter fra Nicolas Vahé, jeg har blandet andet olien med chili, som er rigtig lækker. Jeg overvejer også, at klikke tekanden hjem, jeg har faktisk haft den, men den er desværre gået i stykker. Til vores stue ville jeg gerne købe den fine fyrfadsstage, som kan hænge på vægen, jeg synes den giver noget lidt andet, i forhold til en der måske skal stå på bordet. Selvom vi har så mange vaser, så kan jeg ikke helt slippe den smukke runde glasvase. Jeg har længe kigget på den fine week planer fra Future Planner som er rigtig god til, at få styr på ugens planer og aftaler. Så klik jeres favoritter hjem og spar 25% med koden BD25. Hvad vil I gerne klikke hjem?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik på april måned