Haul – PR gaver og forårstøj

Sund i maj

I morgen starter en ny måned, og i maj måned vil jeg fokusere lidt mere på sundhed. Sommeren begynder at nærme sig og nogle bekynder nok at tænker over, at sommeren byder på bikini, bare ben og sommerkjoler. For rigtig mange kan det at skulle i en bikini eller badedragt være rigtig ubehageligt. Jeg havde selv nogle år, hvor jeg ikke brød mig om det, men jeg er stille og roligt begyndt, at acceptere mig selv mere og mere og som man siger, hvis man har en bikini og en krop, så har man også den perfekte bikinikrop. Men nu hvor sommeren banker på døren, så vil mange gerne tilbage på det sunde spor. Nogle har måske holdt det som et nytårsforudsæt, og andre har måske mistet gejsten lidt de sidste måneder. artur-rutkowski-97622Derfor har jeg det sidste stykket tid arbejdet på nogle rigtig spændende indlæg til jer, som vil komme løbende i denne måned. Jeg har været ude og interview nogle spændende mennesker omkring sundhed, kost, motion og velværd. Jeg vil også dele nogle af mine egen erfaringer med sundhed, og hvordan jeg oplever sundhed. For eksempel begynder jeg selv, at få mere motivation til en sundere livsstil, når vejret bliver godt og det er længe lyst. Er jeg den eneste der har det sådan?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haul – PR gaver og forårstøj