Tilbageblik på april måned

Haul – PR gaver og forårstøj

I løbet af april måned har jeg både købt, og fået en masse ting ind af døren. Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et haul, eftersom det også er en af mine yndlings videoer at se på youtube. Jeg vil lige skynde mig at slå fast, at det ikke er få at ”blære” mig over de ting jeg har fået og købt. Jeg synes selv det giver en masse god inspiration til, hvad man måske selv kan bruge.

p4262325Reklamelinks:
Trøje fra MbyM her
Bukser fra Lee her
Kjole fra Ganni her
Peel me facial tips fra Miqura her
Ansigtsmaske fra Miqura her
Fodmaske fra Miqura her
Duftpinde fra Molton Brown her
Håndsæbe fra Molton Brown her
Håndcreme fra Molton Brown her
Vegan Body Meal her
April måneds Goodiebox her
Paddle Brush fra GHD her
Advanced split end therapy fra GHD her
Total volume foam fra GHD her
Root lift spray fra GHD her
Curl hold spray fra GHD her
Heat protect spray fra GHD her

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik på april måned