Jane Kønig smykker rose gold

Tilbageblik på april måned

april-instagramI april måned har jeg haft en del fri fra studiet i forbindelse med eksamen, påskeferie og opstart på et nyt tema. Det har været skønt ikke, at have så travlt på studiet og derimod kunne koncentrere sig lidt om, at passe på sig selv. Jeg startede måneden med to show for GHD, hvor jeg sad model og en eksamen på studiet som gik rigtig godt. Dernæst var der en dejlig lang påskeferie, som blev tilbragt på Ærø med min familie, svigerfamilie, venner og veninder. Det var virkelig tiltrængt at komme hjem, eftersom det var 4 uger siden, at jeg sidst havde været hjemme. I påsken bestillte Søren og jeg også sommerferie, I kan læse lige her, hvor det er vi skal hen. Efter påske havde jeg en hele uge fri fra studiet og den blev brugt på forårs rengøring i lejligheden, en masse spændende arbejde til bloggen blandet andet en tur til København, som jeg har skrevet mere om her. Jeg har også delt en lækker opskrift på en cheesecake med hvid chokolade og lime som I kan finde lige her. Helenes Sund Køkken gæstede i april måned også bloggen, her delte hun to super lækre opskrifter, dem kan I finde her. Jeg var i denne måned også til et evnet i Odense hos The Organic Club, jeg filmede min dag og eventet, hvilket I kan se her. Maj måned byder blandet andet på en konfirmation, Sørens mindst lillebror skal nemlig konfirmeres. Maj måned kommer også til at gå med en del på studiet, eftersom vi snart afslutter 2. Semester. Søren har også fødselsdag i maj måned, så han skal også forkæles. Jeg glæder mig til en ny måned og håber på en masse skønne forårsdage og varmt vejr. Hvad bringer jeres maj måned?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jane Kønig smykker rose gold