Citrontærter med marengs

Jane Kønig smykker rose gold

p4212045 p4212050
p4212071 p4212072Jeg delte tidligere på ugen nogle billeder af de fine Shell øreringe fra Jane Kønig, hvis I ikke fik set dem, kan I se dem her. I dag har jeg endnu en omgang billeder at dele med jer, i dag er det nogle af deres smykker i rose gold. Jeg er virkelig blevet vild med farven eftersom jeg synes den klæder min lyse hud og blonde hår rigtig godt. Især øreringene er jeg virkelig blevet forelsket i. Øreringene er deres midi hoops øreringe som kan købes her og ringen er deres og perle V-ring og kan købes her. Hvad synes I om smykkerne?
Lige nu har jeg sat kursen mod Ærø, hvor jeg skal være de næste par dage, jeg har nemlig fri fra studiet i morgen, så det er skønt at kunne komme hjem lidt før tid. Jeg er godt træt nu, eftersom jeg var tidligt oppe for at klare dagens løbetur og pakke, inden jeg skulle lave et interview over i byen og efter det til Svendborg. I Svendborg skulle jeg nemlig mådes med Minna Ingerslev, som er makeup artist for Max Factor, vi skulle snakke om den kampange som Max Factor kører lige for tiden, som er en fejring af vores Myfactor, det som er smukt ved os selv, fordi det har vi alle sammen. Det er et super vigtigt emne at sætte fokus på, og det kommer der i næste uge også et indlæg om. Rigtig god torsdag til jer.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Citrontærter med marengs