Event hos The Organic Club Odense

Jane Kønig Shell Øreringe

Jeg var som mange af jer nok har set i København i fredags. Det var jeg blandt andet fordi, at jeg var inde og skyde nogle billeder med de flotte smykker fra Jane Kønig i deres studie. I dette indlæg kommer jeg til, at vise de billeder vi har taget af Jane Kønig Shell øreringe, det er deres store shell øreringe i guld.p4212102 p4212103 p4212109 p4212111 p4212113Jeg har i lang tid haft set på disse øreringe, men var bange for, at de ville virke alt for voldsomme på mig, da jeg i forvejen er ret lille. Jeg blev dog positivt overrasket, da jeg fik dem på og efter jeg har set billederne igennem, synes jeg også det ser super flot ud. Dette er dog nogle øreringe jeg ville bruge til mere festlige lejligheder, i og med at de har den størrelse de har. Jeg har dem her på til en løs hvid skjorte, men de ville også se super godt ud til en enkel sort kjole. Jeg kunne dog hurtigt mærke, at jeg skulle vende mig til at have dem på, eftersom jeg jo slet ikke er vant til at gå med sådan nogle. Flotte er de og deres design får lyset til at falde så smukt på dem. De fås både i den store model som måler 44.5 mm i diameteren og i en mindre model som måler 25.5 mm. Er man ikke så meget til guld fås de også i rodineret sølv, sølv og rose gold. Hvad synes I om øreringene?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Event hos The Organic Club Odense