Ugens inspiration - Event hos The Organic Club Odense

Ugens inspiration – Et smut til København

I fredags var jeg i København sammen med Maria, som jeg også studerer sammen med. Det var meningen at Emma skulle have været med, men desværre lå hun syg, så det var fantastisk, at Maria kunne springe til og agere fotograf hele dagen. Vi havde et tæt pakket program, men det var simpelthen så hyggeligt. Jeg har taget en masse billeder i løbet af dagen og vil dele nogle af dem med jer.p4212075Vi startede i det nye studie som vi bloggere fra Bloggers Delight har fået. Her skød vi nogle lækre billeder med din fine smykker fra Jane Kønig. Det er så fint det nye studie, masser af lyserød og bare super lækkert. Hvis I har lyst til at se flere, kan I se dagens tidligere indlæg her, hvor jeg viser nogle af de smukke guld smykker frem.p4212211 p4212212Efter vi havde skudt billeder hos Jane Kønig, var vi et smut forbi Amaze Press som er et af de PR bureauer, som jeg altid besøger, når jeg er i København. Her fik vi kigget på nogle af de nye nyheder som kommer i løbet af sommeren. Især nogle af nyheder fra Rimmel glæder jeg mig til at teste og vise jer. Vi fik desuden en dejlig lang snak omkring sundhed og hudpleje, som jo er noget af det jeg elsker.p4212238 p4212250Derefter var det over til Ellos, hvor vi fik filmet en spændende video, som I dog må vente lidt med at se. Jeg elsker virkelig at besøge Ellos, der er så mange skønne ting, og jeg er vild med, at man kan se alle deres bolig ting i ”aktion” og i en sammenhæng. Der er desuden også en masse af deres tøj, og jeg har her også fundet nogle lækre sommer og forårs favoritter. p4212273 p4212278 p4212282 p4212284Vi sluttede dagen af på Lo-Jo´s Social med lækker mad og lækre drinks. Jeg besøgte første gang Lo-Jo´s Social tilbage i januar i forbindelse med lanceringen af Looklab. Siden da har jeg bare ventet på, at jeg kom til København og fik mulighed for, at spise der inde igen. Der er så meget lækker mad (også glutenfrit og vegansk) og ikke mindst nogle vildt lækre drinks! Så hvis I ikke har besøgt Lo-Jo´s Social før, så gør det. De har adresse på Landemærket 7, tæt ved Rundetårn.

2 kommentarer

 • Hold op, det mad ser skønt ud.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Holm Svarer

   Det var også virkelig lækkert, vil helt sikkert anbefale et smut forbi Lo Jo´s hvis man er eller kommer til København
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens inspiration - Event hos The Organic Club Odense