Matcha is

Ugens inspiration – Event hos The Organic Club Odense

I torsdag var jeg til et rigtig hyggeligt event hos The Organic Club Odense, sammen med nogle af de andre blogger fra Odense. Vi var inviteret ind for, at se butikken og høre lidt om, hvad det endeligt er for noget. Det er nemlig ikke ”bare” en butik der sælger boligudstyr og skønhed, men en kombineret butik med cafe og mulighed for at bytte tøj.

p4201981 the organic club odense p4201984 p4201986 p4201990Hele ideen bag The Organic Club kom, da Louise hørte om, at vi er et af de lande der køber mest tøj. Men vi bruger faktisk kun 30%, af det vi har i garderoben. Samtidig er der fokus på økologi og bæredygtighed, men på en måde, hvor alle kan være med. The Organic Club har udviklet et koncept der hedder Det Kollektive Klædeskab, her tegner du et medlemskab for 99,- om måned (som altid kan opsiges, hvis man ikke ønsker at være medlem mere), og herefter kan du bytte alt det tøj du har lyst til. Når du kommer og afleverer dit tøj i butikken, får du nogle point, som du kan så kan købe andet tøj for. Hvis man ikke har lyst til at have et medlemskab, har man stadig mulighed for, at købe tøjet til ”gade pris”. Jeg synes det er et super fedt koncept, at man kan bytte sit tøj ud på den måde. Samtidig er jeg også vil med ideen om en kombineret butik og cafe. Mange af os køber og handler via nettet, men har kombinere man både det med at købe og at gå på café.p4201999Hvis nogle af jer interessere jer lidt for skønhed, så har I helt sikkert hørt om K beauty også kaldet koreansk beauty. Det er virkelig in og Sephora har allerede fået en del produkter. Hos The Organic Club Odense forhandler de blandt andet et koreansk mærke Whamisa. Vi fik love at dufte og prøve de fleste af produkterne og de dufter så lækkert! Jeg prøvede i går aftes den maske vi fik med der fra, som er deres ”Organic Seeds Hydrogel Mask”. Den var super lækker, men det er svært at give en ordentlig anmeldes af den, når jeg kun har prøvet den en gang. Jeg er dog vild med at det er en gel maske i to dele og ikke et stort ”stof” stykke som mange masker er. Hvis du har fået lyst til at besøge butikken, så finder du den i Brands Passage nummer 27. De har også en butik i København som du finder på adressen Istedgade 124. Rigtig dejlig søndag til jer!

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matcha is