Matcha is

Must have fra MAC

Da jeg i sin tid begynde at gå med makeup var MAC et første ”dyre” mærke jeg købte. Og det er stadig et mærke som jeg er rigtig glad for at bruge. Jeg tror også næsten jeg kan huske, hvor jeg har købte alle produkterne. Jeg vil i dag dele nogle af mine yndlings produkter fra Mac med jer, det er nogle produkter som jeg bruger ofte og helt sikkert ville gå ud og købe igen, når de var brugt op.

mac Must have fra MAC

Reklame-links: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her, 7. her, 8. her
Naked Lunch og Honey Lust var de to første øjenskygger jeg købte tilbage i 2011. Naked Lunch er rigtig god til hverdag på hele øjenlåget, og med en mat brun i globelinjen. Honey Lust er en rigtig fin guld farve med masser af glimmer, som jeg ofte bruger til mere festlige arrangementer. For at blive ved de festlige arrangementer, så er en rød læbe en god måde at gå fra dag til aften på. Jeg er rigtig glad for farven Mac Red sammen med lip lineren cherry. Min favorit børste som jeg ikke ville kunne undvære er nummer 217, det er den perfekte øjenskyggebørste til både at påføre farve og til at blende. Face and body foundation er min favorit foundation til hverdag, eftersom den har en let dækning og nem at påføre. Jeg har helt fortrudt, at jeg ikke købte den noget før, da jeg var løbet tør. Da vi tilbage i januar var i Vietnam, købte jeg i lufthavnen to nye produkter fra Mac. En læbestift i farven Shanghai Spice og deres highlighter i farven Soft and Gentle. Læbestiften er en rigtig god farve til hverdag, da den giver en svag men rigtig fin farve til læberne. Har I nogle favorit produkter fra MAC?

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matcha is