Goodiebox April

Matcha is

Jeg elsker at eksperimentere med alternativer til slik, kager, is med mere. Jeg har derfor lavet denne lækre matcha is, som kun indeholder 3 ingredienser. Det er virkelig en nem is at lave, og den smager så lækkert! Smagen af matcha er der kun svaget, og hvis man ikke har matcha pulver, kan dette også undlades, og du vil stadig få en lækker is. matcha is p4201960 p4201965

Opskrift på matcha is

Du skal bruge
4 bananer
200 ml. kokosmælk
2 tsk. matcha pulver (kan købes her)
Sådan gør du
Alle ingredienserne blandes sammen i en blender. Hæld blandingen i bøtte og stil i fryseren natten over. Jeg har her toppet med frysetørret hindbær og Bodylabs zero topping med chokolade, hvilket lige giver det sidste til isen. Denne matcha is er et godt alternativ til en almindelig is, og den smager så godt, at man ikke tænker over, at det er et sundere alternativ. Du får samtidig også en masse gode fordele fra matcha teen, blandet andet dens høje indhold af antioxidanter samt udrensende og afslappende effekt.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox April