Goodiebox - April

Matcha is

Jeg elsker at eksperimentere med alternativer til slik, kager, is med mere. Jeg har derfor lavet denne lækre matcha is, som kun indeholder 3 ingredienser. Det er virkelig en nem is at lave, og den smager så lækkert! Smagen af matcha er der kun svaget, og hvis man ikke har matcha pulver, kan dette også undlades. p4171670 p4201960 p4201965Du skal bruge
4 bananer
200 ml. kokosmælk
2 tsk. matcha pulver (kan købes her)
Sådan gør du
Alle ingredienserne blandes sammen i en blender. Hæld blandingen i bøtte og stil i fryseren natten over. Jeg har i toppet med frysetørret hindbær og Bodylabs zero topping med chokolade.


Du kan stadig med koden HOLMSVARER25, få 25% på din ordre hos Matchaly.dk Hvis du har lyst til læse flere lækre opskrifter, gæstede Helenes sunde køkken i går bloggen og delte to af hendes yndlings opskrifter, dem kan du se lige her.
– Velbekomme –

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox - April