Regler som vi blogger skal følge

Er du afhængig af de sociale medier

Er du afhængig af de sociale medier? I dag skal det handle om det, at være lidt for ofte på dem. Jeg har nemlig selv en tendens til, at tjekke både facebook, instagram, snapchat og mail som det første når jeg vågner og som det sidste når jeg går i seng, og ja selvfølgelig også mange gange om dagen. Det er virkelig som i VIRKELIG en dårlig vane, og jeg tror lidt det er blevet en ”arbejdsskade” som følger med som blogger. Ofte tænker jeg slet ikke over, at jeg lige skal ind og tjekke, men det sidste stykke tid, har jeg prøvet, at tænke mere over det.william-iven-19844Under indstillinger på ens mobil (hvert fald på min iPhone 6s), kan man under det der hedder batteri, så hvor lang tid man bruger på de forskellige programmer man har på sin mobil. De sidste 3 dage (lørdag, søndag og mandag), har jeg blandt andet brugt snapchat i 2,2 timer, instagram i 3,1 timer, Facebook i 1,9 timer og safari i 1,7 timer. Det er lidt uhyggeligt at se, når det står sort på hvidt, hvor meget tid man har brugt på de forskellige ting. Man snakker også om, at man skulle blive mere negativ på grund af de sociale medier. Hvilket jeg i nogen grad også tror på, eftersom de fleste jo ligger billeder op af, hvor godt man har det (det gør jeg også selv). Det kan for mange gøre, at man føler, at man ikke selv er god nok, hvis man ikke kan lave op til det, man ser på de sociale medier. Det er derfor rigtig vigtigt, at huske på at alt det man ser på de sociale medier, i en vis grad kun viser lidt af den enkelte person, og ikke mindst de positive og gode ting. Jeg tror, at vi i mere eller mindre grad alle på en måde er afhængige af de sociale medier, måske endda uden at vi selv ved det. Vi vil gerne lige følge med i hvad ens venner og veninder laver, og holde os opdateret på hvad der sker. Jeg selv vil også rigtig gerne inspireres både når det kommer til mad, rejser, mode med mere. Men med alle de indtryk man får, kan man hurtigt føle et pres og hurtig blev afhængig. Som blogger lever man jo af de sociale medier, og derfor er man per automatik også mere online på de sociale medier. Men det kan vel også blive for meget tænker jeg? Men hvornår er det for meget? Hvis du føler dig en smule afhængig af de sociale medier eller bare forstyrret af din mobil, så kommer her et lille tip, som jeg selv er begyndt at bruge rigtig meget. Det er super enkelt og kræver kun et lille klik. Når du på mobilen trækker menuen op nederst, hvor du kan skrue op og ned fra lys, vælge lommelygte og flytilstand kan du også vælge den, hvor der er en halvmåne, nemlig forstyr ikke. Den har virkelig været guld vær for mig. Da man ikke bliver forstyrret af beskeder, mail, snapchat eller instagram. Det giver mig mere ro, at min mobil ikke hele tiden lyser op eller vibrerer. Føler du, at du er afhængig af de sociale medier?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regler som vi blogger skal følge