Regler som vi blogger skal følge

Mine planer for uge 16

Jeg tænkte, at jeg ville dele mine planer for den kommende uge med jer, eftersom jeg kun har en enkelt dag med nogle timer på studiet (som måske endda bliver aflyst). Derfor skal jeg blandet andet lave en masse spændende til bloggen, hygge mig og få styr på en masse småting, som man aldrig rigtig når i en travl hverdag.skaermbillede-2017-04-17-kl-10-07-58Mandag
Jeg kom til Odense i går aftes, hvilket var rigtig lækkert, for så har jeg hele dagen i dag, til at være i Odense, og skal ikke brugen dagen på transport. Jeg startede dagen med en løbetur og derefter et smut over i fakta, for at handle ind. Vores køleskab var nemlig ret så tomt, efter vi har været hjemme på ferie. I dag skal jeg have styr på en masse småting, der skal laves regnskab, jeg skal skydes en del billeder til bloggen, vaskes tøj og laves madplan. Så en meget praktisk dag, hvor der skal styr på en masse.
Tirsdag
Jeg skal tirsdag til nogle møder inde i byen, som omhandler noget nyt der kommer på bloggen til maj. Jeg glæder mig rigtig meget til, at vise jer det endelige resultatet og håber rigtig meget, at det er noget I kan lide. Efter møderne skal jeg på posthuset og hente nogle pakker og rundt og kigge lidt i byen, jeg mangler nemlig lidt småting, så dem må jeg lige se om jeg kan finde.
Onsdag
Onsdag bliver store bagedag. Vores fryser er nemlig ved at være tømt godt ud, så der skal bages pølsehorn, madmuffins, kanelsnegle og hvad jeg ellers lige finder på. Der er simpelthen ikke noget bedre, end at have frysen fyldt med lækker og sund mad som kan tages op om aftenen, og er klar til dagen efter. Det er virkelig noget vi har været glade for, efter vi både har fået en større fryser og vi begge er begyndt at studere igen. Jeg skal eksperimentere lidt med nogle opskrifter, som kommer på bloggen i den kommende tid.
Torsdag
Jeg har endnu et par opskrifter, der skal testet af, så hvis jeg ikke når dem alle onsdag fortsætter jeg torsdag. Jeg har muligvis nogle få timer på studiet, hvilket dog ikke er sikkert endnu. Torsdag eftermiddagen skal jeg til et event inden i byen, hvilket jeg glæder mig til. Jeg har haft nogle møder med butikker omkring eventet og hjulpet dem lidt omkring det. Så jeg glæder mig til at se, hvordan aftenen kommer til at forløbe. Jeg regner også med at vlogge fra dagen og eventet så I på søndag på min youtube kan se, hvad vi lavede. I løbet af torsdagen skulle jeg meget gerne nå, at filme nogle andre videoer til bloggen, men det afhænger lidt af nogle pakker jeg har bestilt.
Fredag
Fredag skal jeg til København med min gode veninde Emma. Vi skal ind og skyde nogle spændende billeder og film til bloggen, og om aftenen skal vi ud og spise. Jeg glæder mig rigtig meget og jeg er sikker på, at det bliver en rigtig hyggelig dag. Jeg glæder mig også til at dele de billeder og film vi kommer til at lave der inde.
Lørdag og søndag
Mine planer for weekenden er stadig ikke helt på plads. Så vi må se hvad den bringer. Mine søndage bruger jeg næsten altid på at lave madplan, handle ind til den kommende uge, planlægge min uge, læse så mange lektier jeg kan nå og bare gøre mig klar, så mon ikke denne søndag også kommer til at se sådan ud.
Min uge her er lidt anderledes i og med at jeg slet ikke skal på studiet. Det er en af de lidt sjovere uger, som der jo også skal være plads til en gang i mellem. Er der nogle af jer der går nogle spændende ting i møde denne uge?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regler som vi blogger skal følge