Cheesecake med hvid chokolade og lime

Vi har bestilt sommerferie

sommerferieJeg elsker at rejse og rejste gerne meget mere, hvis altså pengene og tiden var til det. Jeg ville rigtig gerne af sted til sommer, både fordi jeg havde fået nogle penge tilbage fra SKAT, og fordi jeg gerne ville ud og opleve noget bare Søren og jeg. Vi havde kigget lidt på nogle forskellige steder, men syntes at det var lidt små dyrt (hvilket det jo er når man gerne vil rejse i høj sæsonen). Vi havde også snakket lidt om at vente og bestille en afbudsrejse, men jeg hader bare at gå og vente. Vi fandt et godt tilbud hos Spies, men lige i det vi sad og skulle betale steg prisen… Efter en længere snak med Spies, ville de dog gerne tilbyde os rejsen til det vi i første omgang havde været ved at bestille til (det skal lige understreges, at der ikke er tale om et sponsoreret samarbejde eller noget i den stil). Jeg var mega glad, eftersom jeg lidt havde indset, at vi nok ikke kom af sted alligevel. Men en fantastisk service fra Spies gjorder, at vi fik rejsen til den pris vi i første omgang havde set, og nu er rejsen til Paleros booket. Vi skal som sagt til Paleros som ligger i Grækenland. Og vi har valgt et lille familiedrevet lejlighedshotel som ligger i nogle fredlige og landlige omgivelser. Det ligger kun 80 meter fra en lille badebugt og 2,5 km fra selve byen, hvor man også kan bade. Jeg glæder mig virkelig til, at skulle af sted eftersom Paleros skulle være en rigtig hyggelig, lokal og charmerende by, hvor der er rig mulighed for at slappe helt af, spise god mad, nyde den smukke natur og græske kultur. Hvis der er nogle af jer der har været i Paleros, så smid meget gerne en kommentar. Har I bestilt sommerferie?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake med hvid chokolade og lime