Cheesecake med hvid chokolade og lime

Skal du have penge tilbage i skat?

pengeReklame-links: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her, 7. her, 8. her, 9. her
Er du en af dem der skal have penge tilbage i skat? Jeg er heldigvis en af de heldige, hvilket jeg også var ret sikker på, eftersom der havde været fejl i min SU, de første par måneder af min uddannelse. Men er jeg den eneste der får lyst til at shoppe ekstra meget, når der pludselig tjekker lidt ekstra penge ind på kontoen? Jeg har allerede shoppet denne skønne kjole fra Ganni hjem, som jeg har kigget på i så lang tid. Den er så fin, og jeg glæder mig til, at få den brugt når den forhåbentligt kommer hjem i morgen. Jeg har også fundet lidt lækre forårs og sommer lækkerrier frem, som jeg selv har kigget på, og overvejer at klikke hjem i den kommende tid. Alle tingene er fra Vero Moda, som er et af mine favorit mærker når det kommer til high street, nogle gange synes jeg dog, at det er lidt tamt med deres kollektioner og andre gange som nu her, er der virkelig nogle lækre ting. Jeg er ret vild med kjole nummer 1, så er super fin, feminin og passer rigtig godt til sommeren. Den fås både i den lyse farve men også i rød, blå og sort. Jeg synes også, at de lette jakker er et must til både forår og sommer, jeg er især ret vild med den mørkeblå i ruskind. Sidst men ikke mindst så synes jeg den lyseblå og lyserøde top er så sød. De fine pastel farver er også perfekte til sommeren, og når man har fået en smule farve. Jeg synes alle items her rigtig fine her til foråret og sommeren. De lette jakker kan sådan set også sagtens bruges i efteråret og vinteren. Desuden har Søren og jeg kigget lidt på rejser, men nu må vi se, hvad det bliver til. Er der nogle af jer, der har klikket nogle lækre ting hjem?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake med hvid chokolade og lime