Opdater din forårsgarderobe

Lookbook i samarbejde med Message – Fest

I sidste uge delte jeg en lookbook, hvor jeg havde fokus på hverdags outfit, hvis I ikke fik set den, kan I se den her. I dag har jeg endnu en lookbook klar til jer, hvor der denne gang er fokus på de lidt mere festelige outfit. Jeg har igen valgt nogle forskellige items som nemt kan brugs på kryds og tværs. I flere af de forskellig items ville jeg selv også bruge til hverdag. Hvis du gerne vil have nogle flere tips til, hvordan man går fra hverdag til fest, har jeg tidligere lavet et indlæg som I kan se her. De størrelser jeg har på er enten XS eller S. Nogle få ting af de ting jeg har linket til, er desværre udsolgt, men mange af tingende kommer på nettet igen. Ellers vil jeg anbefale at besøg Message butikkerne rundt om i landet eller her i Odense, hvor tingende også er.

p3051042Outfit 1
Skjorte “Galiva shirte”, desværre udsolgt på hjemmesiden
Nederdel her
Outfit 2 
Nederdel her
Top her
Bomberjakke her
Støvler her
Outfit 3
Bukser her
Skjorte her
Støvler her
Outfit 4 
Kjole her
Sandaler her

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Opdater din forårsgarderobe