Update på projekt mere vand

Opdater din forårsgarderobe

foraars

Reklame-links: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her, 7. her, 8. her
De sidste uge har vi virkelig haft nogle skønne dage med sol og rigtig forårsstemning. Jeg er selv begyndt at kigge efter lidt nyt til garderoben. I disse dage har boozt et lækkert tilbud kørende. I kan med koden TREATTIME for 20% på skjorter, toppe og t-shirt, når i køber for 499. (så længe de er mærket med det røde mærke ”treattime”). Alle de toppe, trøjer og skjorter jeg har fundet kan i få 20%. Som I nok kan se er jeg ret vild med både striber og blomster. Især kjolen fra Ganni har jeg i lang tid kigget på, den er så fin og jeg ville bruge den til den konfirmation, jeg skal til i næste måned. Den stribede kjole er også et godt bud, den ville jeg sætte sammen med et bælte i taljen og et par sandaler eller stilletter. Jeg er blevet virkelig glad for min stribet trøje fra MbyM, som sidder så lækkert, og er perfekt i en basis garderobe. Jeg vil gerne udvide med den lyserøde, da den passer så fint til foråret. Hvad vil I gerne pifte jeres forårsgarderobe op med?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på projekt mere vand