Mine planer for ugen

Chaigrød med matcha

Det er blevet tid til endnu en opskrift med matcha. Jeg lavede sidste uge også en opskrift på en lækker smoothie bowl med matcha, den kan du finde lige her. Denne gang har jeg kastet mig ud i en chiagrød med matcha, som er rigtig lækker.p3201232 p3201271Til to små portioner skal du bruge
3 spsk. Chai frø
1 tsk. Matcha pulver
2 dl Mandelmælk
1 tsk. Honning
Sådan gør du
Det hele blandes sammen i en skål og stilles i køleskabet. Det skal stå i køleskabet i nogle timer eller natten over. Jeg laver for det meste min chiagrød om aftenen, så den er klar til om morgen. Jeg har her toppet med granatæblekerner. Husk også at I stadig kan bruge kode HOLMSVARER25 og få 25% på jeres ordre hos Matchaly.dk.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine planer for ugen