Lookbook i samarbejde med Message - Hverdag

Mine planer for uge 14

I var ret vild med denne form for indlæg, sidst jeg lavede det, så jeg tænker at jeg fremover vil lave et engang i mellem. Denne uge står primært på eksamenslæsning, da jeg på fredag skal til eksamen. Min søndag er blevet brugt på en masse praktiske ting. Der er lavet madplan, handlet ind til ugen og ryddet op. Så det sidste der bare skal styr på, er nogle små ting i lejligheden. Jeg er en person som elsker struktur, så derfor bruger jeg ofte mine søndag på, at få styr på den kommende uge. Det er også i denne uge, at jeg starter mit projekt løb. Hvis du ikke fik læst det, kan du læse det lige her.p3311426Mandag
Jeg har fri hele mandagen, så der skal læses en masse til eksamen. Jeg skal have lavet en mere detaljeret plan for, hvad der skal læses op på og hvad jeg mangler. Så mandagen bliver ikke den mest spændende dag.
Tirsdag
Tirsdag morgen skal jeg sidde model for GHD. Det er et kort kursus, så det er kun nogle få timer. Jeg skal også have løbet dag 1 af mit løbeprogram, som nok først bliver når jeg kommer hjem fra GHD jobbet. Udover løb og job, så er det tilbage til eksamenslæsningen.
Onsdag
Hele onsdagen kommer til at gå med job for GHD, jeg skal nemlig sidde model for dem endnu en gang. Især dette show glæder jeg mig til, eftersom der er fokus på bryllups sæsonen. Det er fra klokken 12 til omkring klokken 22 om aftenen, så det bliver en lang men rigtig dejlig dag. Det er altid hyggeligt at se dem alle, eftersom jeg efterhånden har været med en del gange.
Torsdag
Torsdag er sidste dag inden jeg skal til eksamen, så der skal jeg have styr på de sidste ting. Jeg skal mødes med min dejlige veninde Kamilla, som har lovet at ligge øre til min fremlæggelse. Der skal også løbes dag 2 af løbeprogrammet som måske bliver en lille morgentur. Det synes jeg selv giver en masse energi til resten af dagen.
Fredag
Jeg skal til eksamen fredag morgen og efter da kan jeg gå på påskeferie. Fredagen kommer derfor til at gå med, at få pakket inden jeg skal hjem på ferie. Lejligheden skal gøres ren og der skal ryddes op. Ellers har jeg endnu ikke så mange planer for fredagen.
Lørdag og søndag
Jeg skal som sagt hjem på påskeferie, planen lige nu er, at vi tager hjem i løbet af lørdagen til vores familier på Ærø. Det er en hel måned siden jeg sidste var hjemme, så jeg glæder mig virkelig meget. Weekenden kommer derfor til, at stå i familiens tegn. Jeg slutter ugen af med dag 3 i løbeprogrammet, og jeg glæder mig til, at løbe hjemme i den dejlige natur. Det var en lidt anderledes uge i og med, at jeg kun skal på studiet en dag, og det er for at gå til eksamen. Men jeg glæder mig til denne uge, hvor jeg skal være sammen med de dejlige mennekser fra GHD. Jeg håber I alle går en skøn uge i møde. Jeg slutter min uge af med middagen sammen med min studiegruppe, eftersom vi skal fejre at vi sidste uge blev kåret som vindergruppen, i en konkurrence vi har haft i samarbejde med en virksomhed her i Odense.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lookbook i samarbejde med Message - Hverdag