Tilbageblik på marts måned

Bagt grød med bær og nødder

Jeg har for første gang (men bestemt ikke sidste gang), kastet mig ud i, at lave bagt grød med både nødder, frø, banan og bær. Det gode ved denne opskrift er, at du både kan spise den varm og kold. Du kan spise den som den er, med yoghurt eller skyr til. Jeg har brugt denne silikoneform, som er en god størrelse til netop denne portion.bagt-groed

Opskrift på bagt grød

Du skal bruge
1 banan
1 håndfuld bær efter eget valgt (jeg brugte blandet bær)
3 spsk. Havregryn
1 spsk. Kokosmel (du kan også bruge koksflager)
1 tsk. Kanel
1 spsk. Chia frø
1 spsk. Solsikkekerner
1 spsk. Græskarkerner
Lidt honning
1 spsk. Kokosolie
2 æg
1 dl mælk
Sådan gør du
Skær bananen i skiver og kom dem i bundet at dit fad eller form, fordel herefter bærrene henover. I en skål blander du havregryn, kokosmel, kanel, nødder og frø. Fordel blandingen over frugten. Tilsæt honning over som vist på billedet. I en skål blander du de 2 æg sammen med mælk og kokosolie og hælder over blandingen. Du skal ikke blande noget rundt, men bare hælde det over. Bag grøden i 25-30 minutter ved 170 grader. Jeg er vild med alle de forskellige smage fra både bananen, de forskellige bær og nødder. Et godt bud på en lækker og mættende morgenmad, som også kan laves dagen før. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg laver bagt grød.

bagt grød

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik på marts måned