Skriv et godt CV

Tilbageblik på marts måned

Marts måned er nu ved at nå sin ende. Som jeg næsten altid skriver, så synes jeg tiden går så stærkt. Jeg synes kun lige måneden er startet, før den så er slut igen. Denne måned har heller ikke været nogen undtagelse.Tilbageblik på marts månedJeg startede måneden med at gå modeshow fra Vero Moda. Jeg lavede en vlog fra den dag, som I kan se lige her. Jeg har fået testet en masse spændende opskrifter af, hvilket har været en stor succes, der har været rigtig mange forbi bloggen og jeg vil helt sikkert komme til, at dele en masse lækre opskrifter i fremtiden. Jeg har blandet andet lavet tortilla pizza som er en nem aftensmad, en så lækker snickerskage der smager bedre end den ægte, sundere kanelsnurrer og ikke mindst en lækker smoothie bowl med matcha. Desuden har bloggen budt en masse nye og spædende samarbejder, møder og kampanger som jeg glæder mig til, at arbejde videre med i næste måned. På studiet har vi arbejdet med en større opgave, som vi blandet andet skal fremlægge igen i morgen samt forsvare til en eksamen i næste uge. Min april måned kommer derfor til, at gå med eksamen, opstart på et nyt tema på studiet, påskeferie og nye projekter i forbindelse med bloggen. Har I haft en god marts måned?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skriv et godt CV