Smoothie bowl med matcha

Skriv et godt CV

Er jeg den eneste der synes, at det at skrive et CV kan være lidt af en udfordring? Så vil jeg i dette indlæg prøve, at gøre det lidt nemmere for jer, og komme med mine tips til, hvordan du får skrevet et godt CV, og hvad det er vigtigt at have med.Godt CV

Sådan skriver du et godt CV

På mit studie har vi fået en god ”tjek liste” til hvad et CV bør indeholde:

 • Overskrift
 • Personlig data
 • Navn
 • Fødselsdag
 • Adresse og telefonnummer
 • Kvalifikationer
 • Personlige kvalifikationer
 • Peronlige forhold
 • Fritidsinteresser
 • Erhvervserfaring
 • Uddannelse
 • Sprog- og IT kundskaber

Andre ting som det også er vigtige, at huske når du skal skrive et CV, er den røde tråd. Det er vigtigt hele tiden, at have den røde tråd, og at give virksomheden et billede af, hvad det er du kan gøre for lige netop dem. Sørg også for at du har stillet det hele pænt op, så du tænker ”det er noget jeg har lyst til at læse”. Prøv for eksempel at søg på CV skabeloner på nettet, der er rigtig mange flotte bud på, hvordan du sætter dit CV pænt op, uden at det drukner i for meget tekst. Til sidst er det også en rigtig god ide, at få nogle andre til at læse dit CV. Det er vigtigt at den/de som læser dit CV kan se, hvilke opgaver du kan løse for firmaet. Jeg har været super glad for denne hjemmeside, som har mange små artikler og guides til, at skrive CV og ansøgninger. Jeg håber det kunne give jer lidt inspiration til, hvordan I selv kommer i gang med jeres CV og hvad I skal være opmærksomme på.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoothie bowl med matcha