Marts favoritter

Smoothie bowl med matcha

I sidste uge købte jeg noget matcha hjem, fordi jeg gerne ville prøve, at eksperimentere lidt mere med matcha i madlavningen. Der er flere af jer der har spurgt ind til, hvordan matcha smager, og jeg vil sige, at enten kan man lide det eller ikke. Det er en lidt speciel smag og jeg har svært ved, at forklare hvordan den helt præcis er. Det er en lille smule sødt. Selvom jeg har brugt matcha pulver i denne opskrift kan det sagtens undlades. I sidste uge postede jeg på min Instagram dette billede, hvilket I var helt vilde med. Flere spurgte også ind til opskriften, så i dag får I opskriften på denne lækre smoothie bowl med matcha.

Smoothie bowl med matcha

Opskrift på smoothie bowl med matcha

Du skal bruge
1 avokado
1 banan
1 dl skyr (med eller uden smag, jeg brugte den med skovbær)
½ dl havtorn fra frost (de kan fås i de fleste dagligvarebutikker og er ofte på tilbud)
1 tsk. Matcha pulver (den fra Matchaly, der hedder SpisMatchaly)
Sådan gør du
Det hele blendes sammen i en blender eller smoothie twister, og toppes med det du kan lide. Jeg har her toppet med chiafrø, granatæblekerne, en nødde/frø blanding (den hedder paleo mix og er købt i netto) og til sidst en granola, som var i min marts måned snackboks fra Verdesnackbox. Hvis I godt kunne tænkte jer, at eksperimentere mere med matcha i madlavning eller bare som te. Så kan I lige nu få 25% på jeres ordre med koden HOLMSVARER25 hos Matchaly.dk. Her kan du både få deres SpisMatchaly som er økologisk matcha til madlavning, eller deres DinkMatchaly som også er økologisk. Jeg glæder mig hvert fald til, at eksperimentere mere med det, i diverse opskrifter. Jeg håber også, at I vil prøve nogle af opskrifterne.
– Velbekomme –

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marts favoritter