Kanelsnurrer – Sundere udgave

Goodiebox – Marts

Annonce

Det er blevet tid til denne måneds Goodiebox og har I lige set, hvor fin denne måneds kasse også er? Jeg er så vild med den! Ikke nok med jeg er vild med kassen, så er jeg virkelig også vild med måneds indhold. For hver måned, bliver jeg bare mere og mere vild med dette koncept! Temaet for denne måneds boks, er med fokus på, at der i denne måned er Danish Beauty Award 2017. Denne måneds boks indeholder fem lækre produkter, hvor fire af dem er full size.
p3211308 p3211312Grown Alchemist – Hydra Repair Day Cream
Jeg har aldrig prøvet noget fra Grown Alchemist, så det bliver spændende at se, hvad jeg synes om denne creme, som både beroliger huden og giver en masser fugt.
Maria Nila – Cream Heat Spary
Jeg er blevet rigtig glad for Maria Nilas produkter, så det var en glædelig overraskelse, da der i denne måneds boks var deres Cream Heat Spray. Den beskytter mod varme, UV og er samtidig 100 procent vegansk.
Karmameju – LOVE face mist 01
Jeg er rigtig glad for face mist, især når jeg har været i bad eller har en dag uden makeup. Denne face mist er til tør hud, hvilket er perfekt til mig. Den dufter lækkert at roser, hvilket altid minder mig om sommer.
p3211324Starskin – Glowstar
Det er en lille pad som går ind og fjerner de dødehudceller og giver en masse gløde til huden. Den skulle allerede efter første gang give synlige resultater, så det glæder jeg mig til at se, om den kan leve op til.
Clean parfume – Lovegrass
Der var også en lille prøve på en parfume fra Clean. Jeg har længe gerne ville prøve en parfume fra Clean, så det var perfekt, at den lille rollerball version, var i denne måneds boks. Jeg har allerede duftet til den, og den minder mig så meget om forår!p3211338Alt i alt er det alle nogle produkter jeg glæder mig rigtig meget til at teste. Både fordi det er nogle produkter som passer til min hud, og nogle som jeg gerne har ville prøve. Er der nogle af jer, der har prøvet produkter?

   

6 kommentarer

 • Christina Holm Svarer

  Den er nemlig rigtig lækker, så du kan godt glæde dig! Jeg kan heller ikke lade vær med, at klikke forbi andres, hvis jeg ikke selv har fået min 😛
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, det er en vanvittig lækker Goodiebox den her måned! Jeg burde nok ikke være klikket ind på linket, før jeg selv havde hentet min på posthuset. Men fortryder intet 😀

  Johanne | http://www.johannelovesmakeup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Holm Svarer

  Jeg har kun prøvet deres shampoo og balsam, så glæder mig rigtig meget til, at prøve deres styling produkt 😀
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke prøvet nogle af disse produkter, men jeg synes jeg plejer at have rigtig gode erfaringer med Maria Nila 😀

  Kh Malue
  http://mooldash.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Holm Svarer

  Den er virkelig også lækker denne gang! Jeg glæder mig til, at teste alle produkterne 🙂
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow sikke en skøn goodiebox! Sådan én vil jeg da prøve at bestille 😊 er helt vild med Cleans nye parfume Lovegrass, så den vil jeg gerne have fingre i!
  http://www.metowefashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsnurrer – Sundere udgave