Video – Spørgsmål og Svar

Weekenden tog en uventet drejning

p3191111Ja, som overskriften siger tog weekenden eller rettere lørdagen en lidt uventet drejning. Som mange af jer nok har set både her på bloggen, snapchat og instagram var jeg taget til Nyborg, og skulle være der hele weekenden samt mandag for at hjælpe Olympus. Men sådan skulle det desværre ikke gå… Mit hoved har været fyldt med en masse tanker, og det sidste stykke tid har der været en masse andre ting, som har fyldt rigtig meget. Samtidig skal vi snart til eksamen, og for tiden er jeg heller ikke på toppen. Derfor måtte jeg i går aften tage hjem igen. Det var en rigtig svær beslutning og ikke mindst super ærgerligt, eftersom jeg havde glædet mig helt vildt og set frem til weekenden. For mig er det også et nederlag ikke, at kunne klare og gennemføre de ting jeg har sagt ja til og sat mig for. Jeg har brugt dagen i dag til, at samle mig igen og få styr på mine tanker. Min søde kæreste overraskede mig med hjemmelavet brunch, og ellers har jeg bare hygget med at bage, og lave de ting jeg kan lide. Med dette indlæg ønsker jeg også, at fortælle jer, at vi alle kan have nogle ting at slås med. Jeg har et par gange oplevet, at få beskeder på instagram og facebook, hvor personer mener jeg har et perfekt liv. Jeg tror ikke der er nogle der har et perfekt liv. Vi har alle nogle ting at slås med store som små. Nu vil jeg se frem til en ny og spændende uge, hvor jeg blandet andet skal mødes med nogle af mine gamle klassekammerater fra tiden på HHX. Jeg håber I alle har haft en dejlig weekend, og får en god start på ugen!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video – Spørgsmål og Svar