Lyserøde favoritter

En god start på weekenden

En god start på weekendenJeg elsker de dage, hvor alt bare går som planlagt, og man fornemmer det bare er ens dag. Sådan en dag har jeg haft, og det hjælper virkelig på ens humør, når man er inde i en tid, hvor det ikke går så godt. Jeg har i dag været nogle timer på studiet, for at arbejde med en større opgave som vi skal til eksamen i. Vi nåede rigtig langt, så det er skønt snart at være færdig. Efter studiet var jeg inde i byen for først, at sidde og arbejde lidt på bloggen og derefter til et spændende møde, som jeg glæder mig til, at kunne fortælle jer mere om her på bloggen. Det er stadig på tegnebrættet, men jeg er sikker på det er noget I også vil kunne lide. Jeg har her til eftermiddag været til fødselsdag hos min kusine, det var så skønt at se hende og hendes familie igen. Inden jeg tog til fødselsdag, nåede jeg at filme hele to film til bloggen, som kommer op på søndag og i næste uge. Min fredag aften skal tilbringes sammen med Søren og med afslapning. Som I måske læste i indlægget her, skal jeg i morgen og til mandag til Nyborg og arbejde sammen med Olympus, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg glæder mig til at vise jer, hvad jeg har lavet i weekenden i løbet af næste uge. Jeg håber I får en rigtig dejlig fredag og ikke mindst en rigtig dejlig weekend!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyserøde favoritter